Bloggtorka...

...är ett ord jag läser ofta, det låter så fånigt  men det är väl något liknade jag drabbats av?! Iallafall har jag inte varit så flitig på att skriva här...

Livet lever på i sin vanliga lunk på Spadvägen och inget av större intresse händer i mitt liv just nu. Eller så kanske det gör det ändå när jag tänker efter...
Jag och AL går en superbra kurs som är hur inspirerande som helst, vi jobbar på som galningar och det är superkul med massa nya idéer och inspiration. Jag tror det kommer bli riktigt bra och värt allt arbete!

Vi har varit på Näringslivsgalan, vi var nominerade som bästa butik. Kul att vara nominerad tre år i rad, tack till de som röstat!

Så här snygga var jag och min granne Daniel!


Tomas, jag och Karolina luftar oss lite


Vacker Tass på plats!

AnnaLena har gjort ett litet repotage som du kan läsa här!


Grattis i massor till Olga som nu fixat sitt körkort!


När jag ändå bjuder på sommarbilder så passar en skön på morbrorLars in...

Min tinnitusbehandling går sämre än sådär, jag märker verkligen ingen skillnad, det mullrar på som vanligt. Jag ska behandlas nästa vecka också sen blir det paus till efter nyår och då ska Anders prova en annan metod på mig. Hoppet är det sista som överger en sägs det och jag hoppas verkligen att den funkar bättre.
Det skulle vara så härligt att höra med båda öronen igen, fast å andra sidan har jag vant mig ganska bra efter tre års sällskap i örat.

Imorgon är det premiär på Bodens nya utehak, naturligtvis ska vi dit och inviga. Vi ska lyssna på ABBA, dricka bubbel och käka god mat innan vi beger oss dit. Hoppas det går bättre den här gången, för den krogen har verkligen haft många försök som alla slutat på samma sätt. Jag tror iaf att vi kommer få en toppenkväll!

Jag läste Ninas Norgerepotage på Svarta Tassens blogg och fick mig ett gott skratt, kanske inte lika roligt för den oinvigde men hennes liknelse mellan Saida Andersson och AnnaLena var fantastisk! Mer än fantastiskt, men då har jag också en ganska vissen humor.

Jag behöver verkligen göra lite investeringar, vi skulle se en film igår och jag vet inte hur många filmer min fantastiska dvd i sovrummet nobbade. En aning störigt, skulle behöva åtgärda det. Dessutom behöver man nästan en teaterkikare för att se tv'n från sängen. En stol framför känns inte helt aktuellt, men man kan kanske inte förvänta sig allt av en tv man fått gratis för att visa en reklamskiva på....

Well well!
S


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!