Drygt en vecka senare...

Så var det drygt en vecka sen jag bloggade sist, jag har faktiskt skrivit ett inlägg på http://www.svartatassen.se/ men jag tror inte att det gills?!
När jag bloggar ids jag inte läsa igenom det jag skrivit innan jag publicerar, jag har fått en del kommentarer om min bristfälliga stavning. Men vet ni, den bjuder jag på! =)

Under veckan som gått har det inte hänt just något spec..
Jag har fortsatt min behandling för dånet i örat, och det är samma. Jag vet inte om det blir bättre, men troligtvis inte. Just nu susar det som tusan...

Jag har varit hos underbara Monika på massage på Lugn och Ro, hur skönt som helst. Monika hade ett supercoolt linement. Det såg ut som hårskum och man skulle hålla handen över det i fem minuter på stället där man strukit ut det. Det bubblade och fräste och värmde som bara den. En flaska får man till kalaspriset 350kr, jag håller mig till vanligt linement även om det var en kul grej.

Helgen bestod av fredagsmiddag hos mig med delar av de gamla vanliga vapendragarna som jag tycker så mycket om.
Linda, Lollo, Krille, Daniel, Tavve och Anna var här under kvällen.  Kvällens höjdare var att gentlemannen Larsson hade rosor med sig till mig, och det vore lögn att säga att jag inte uppskattar att få blommor... Fina vänner jag har!
Jag och Linda gick en sväng på Olivers och det var riktigt trevligt må jag säga.

På lördag åkte jag och mina gossar till Mattisudden till Kajsas stuga. Ragnar, Oili, Roger och Ulle och jag var där förutom Kajsa själv då.
Vi käkade surströmming och sill, vilade och grillade och hade det allmänt mysigt.
Till grillningen var det ingen som ville ha något att äta, alla var så mätta men innan det var över så hade vi smällt i oss 1,5kg spiralkorv, en stor bit fläsk, bacon, plommon och pinnbröd.
Under kvällen kom Janne och Stefan förbi och gjorde oss sällskap, jag härdade ut till midnatt och sen kunde jag inte vara vaken längre, det gick bara inte.
Gossarna har njutit i fulla drag, de har sprungit runt runt runt i Mattisuddens skogsbryn.

Höstens första styrelsemöte har avklarats och även ett kennelmöte.

Idag har jag varit till pappa och lämnat in min bil, så nu kanske den kan funka bättre när jag hämtar den. Det är iaf min förhoppning. Pappa är dock och oar sig på sin båt i Marmaris så han fick jag inte träffa, men Rosa och Johanna var hemma. Jag fick med mig hemlagad gelé av Rosa, så nu är det till att äta något som det passar till. Kanske en söndagsstek?  HE he...

Innan jag for till Luleå så var jag och Lollo och tog en fika tillsammans med Daniel och David, oplanerat men ack så trevligt. Vädret som varit idag är ett av mina absoluta favoritväder. Soligt och klar hög luft, I love it!
Imorse så hade jag fint besök av arbetsjobbarna som slite här i byn och idag var det min tur att få en liten gång uppgrävd som det ska hamna fjärrvärmeledningar i.
Känns skönt att det är på G nu när termostaten i min panna är paj, jag ids inte byta ut den nu när det är så nära med den nya värmen.

Jag fick vintips av Gossen idag, synd att vinet inte finns i Boden men det går ju att beställa förstås. Det är rött och heter Café med reservation för stavningen. Det ska vara runt i smaken med en lätt eftersmak av kaffe. Låter hur gott som helst tycker jag och enligt Gossen så passade det extra bra till en bit Västerbottensost.  Aaa jag tor att det måste utrönas.

Imorgon är det helg igen och det firas med middag på Spadvägen med brudarna. Sara kommer och det ska bli jättekul att få egentid med henne utan hennes barn även om barnen är fina så är det kul att få umgås med deras mamma då hon inte är mamma utan bara Sara ibland.

En resumé av den gångna tiden...

Det var ett tag sen sist jag skrev och egentligen har det väl inte hänt så mkt spännande i mitt liv.

Jag har varit en kväll med mitt älsklingsbarn Elliot, vi hann leka och mysa en stund innan det var läggdags för honom. Om några helger ska jag få rå om honom en natt när hans föräldrar ska roa sig. Snart får jag dessutom ett barn till, det ska bli spännande att se vad det blir för individ.

Elliot och Gossen chillar på min gräsmatta

Jag har fortsatt min behandling mot mitt dån i höger öra, ibland tror jag att det är bättre men ärligt talat vet jag inte om det är någon skillnad. Jag har stunder då det är tyst men så har det nog alltid varit. Men hoppet är det sista som överger en brukar det väl heta.
Jag har tider den här veckan och sen får vi ta diskussionen om hur man kan gå vidare om det finns andra behandlingsalternativ än scanlab.

En supertrevlig tjejfest med Ulle, Lollo, Anna K och Eva har gått av stapeln. Det var hur mysigt som helst så jag tror vi måste göra en favorit i repris ganska snart.
Festen slutade med utgång som sedan resulterade i en efterskiva med många kvarvarande gäster. Jag tycker det är trevligt att vakna på helgen och ha hela huset fullt i trevliga männsikor.

Fina buketten som jag fick av Eva

Anna djupt koncentrerad i arbetet med att fixa kvällens partybrallor

Eva och Ulle i väntan på maten, den som väntar på något gott, och gott var det!

Dagen efter tjejpartyt var jag och Olgis och fikade på Hanssons, det var ungefär vad jag orkade med. Resten av eftermiddagen chillaxade jag mestadels i hammocken. Olga och Johan gjorde mig sällskap en stund.

Hammocken redo för prinsessan på ärten

Sessan har intagit läget

Olga och Johan

Kvällen tillbringades i goda vänners lag med Lollo, Linda, Johan och Daniel. En mkt lugn kväll med skön stämning. Vi var ut en stund och efter det satt jag och Olga och drack te och mös. Klockan var alldeles för mkt innan vi gick till lapplådan.



Jag förtränger min masonitvägg i köket med den spårlöst försvunna listen  tills varje gång jag ser eländet på bild. Men vintren brukar vara lång och det kan hända att tom jag får ett ryck!

Dagen efter den kvällen dvs söndag var jag och Lollo och fikade på Retrocafét och jag verkligen ÄLSKAR det stället!



Kanongott hembakat fika för två till det otroliga priset 90:-
Senare på söndagen var jag och spårade med AK. Jag hade kameran med men tog bara kalaskassa bilder.
Unna gjorde ett jättefint spårarbete och ökade i intensitet efter varje apport. Jag hade passerat tajt vid ett färskt gryt och hon tuffade förbi utan att så mycket som vända blicken till grytet. AK var med andra ord mer än nöjd.

Åkes spår var tänkt som en motivationshöjare och det var det tydligen också. Han gjorde ett jättefint noggrant spårarbete i full karetas. Jag hade tänkt att han skulle få ha det på sitt vis så jag stundtals halvsprang bakom i spåret, och det tyckte han var kul. Dessvärre hade vi exakt inga apporter med oss in. Syftet var mest att se hur han jobbar om jag inte bromsar honom och huruvida vi kommer runt. Runt var det definitivt inga problem med och det i en faslig fart, men apporterna tåls att tänka på en hel del.

Ulle har opererat sig veckan som varit och flyttade då tillfälligt in till mig då hon behövde lite extra omtanke och inte ska anstränga sig. Det är betydligt enkklare att vara i stillhet när man inte är hemma. Vi har haft jättemysigt och legat en hel del och läst och jäst på soffan.
Jag hämtade Ulle på Las i Kalix, när vi kom hem fick hon själv välja bland mina delikatesser vad hon ville ha till middag. Gott som tusan var det!

Färsk potatis, pölsa, stekt ägg, rödbetor och hårdbröd!


Kvällen avslutades med massor av gott, jag måste instämma då Johan L säger att Ulle inte är något bra sällskap för mig när det gäller kosthållningen. Vi är ganska bra på att trigga varandra och gillar samma saker...

Helgen har mest sett ut som mina helger verkar se ut. Jag har umgåtts i goda vänners lag och i fredags var vi på lokal en liten stund.
Olga min älskling, vad skulle jag göra utan dig?
Jag har lyckats med bedriften att slarva bort min nyckelknippa och det känns mindre bra.
På lördag var jag  med Ulle och Kristine och fikade, det var hur skönt väder som helst att sitta ute i. Lennart anslöt sig till oss och han är en faschinerande person.
På kvällen var Ulle, Janne, Kesi, Olga och Johan här och gjorde mig sällskap. Vi gjorde mest ingenting. Varvade mellan att sitta i köket och surra och att ligga på soffan och surra. Med andra ord en trevlig kväll.

På söndag var jag bjuden på frunch hos Olga o D. Kicki Olgas syster var där på besök hos dem, hon är hur gullig som helst och jag tror att hon är fem år. Hon berättad eatt hon är kär i sju killar. Idol-Ola och enubben i BWO var två av de utvalda. Frunchen hade inbjudan att dresskoden var pyjamas and bo bra. Så så snygga var vi när vi käkade plättar med allsköns tillbehör. D hade dock missat att det var dresscode på inbjudan.

Jag och Lundin hann med en sväng på Retro igår innan dagen tog slut. Jag är helt faschinerad av deras inredning.









Kanske en inredningsdetalj för J Harju som håller på att bygga bo?!

IAdag har jag mått allmänt visset och jag och AL gjorde full dag tidigt. Vi var och fixade till hennes glasögon och övervägde en stund om vi skulle shoppa nya glasögon. Jag var så där grymt shoppingsugen, men vi hejdade oss. Jag använder väldigt sällan glasögon annat än i hemmets vrå då jag tycker jag känner mig så apful i dem. Just därför älskar jag Macke ännu mer än vanligt.
Macke möter mig som hastigast i hallen på jobbet och säger;
-Men Sandra inte visste jag att du var så snygg i glasögon!
MEn hur gullig kan en kille på tio år vara? Det var den finaste komplimangen (fö kanske den enda) som jag fått på tusen år.

På väg från glasögonen gjorde vi Davis och Daniel sällskap opå en fika på Hanssons och även idag var det underbart höstväder.

Ulle har varit här under eftermiddagen och kvällen. Hon har käkat massor mumsig Sandra-kost. Dagens middag bestod av blodpuddning, bacon, sirap och sylt -kalasgott!
Sedan har vi legat i sängen och sett film. Ungefr hur mysigt som helst!
Jag måste köpa en ny DVD till mitt vrum, den behagar inte läsa alla skivor och bråkar. Billigt japanskt har kocken rekommenderat, så jag provar väl det. Vi såg iaf "a house at the end of the world" som är en av mina favoritfilmer, det är så fin!
Lundin har också varit och hälsat på en stund.
AAaaa det är ungefär så spännande mitt liv är.

Well well!
S

Så var det onsdag igen...

Kennellägret är över för i år. Vi har varit i Paradiset hela helgen och haft det jätteskönt och trevligt. Jag och Helge bodde som vanligt i stolpbodan som är hur mysig som helst.

Stolpboden inuti, utaför och med Helge på bron


Sally var inte helt överens med oss om vilken tid det är morgon, hon ansåg att det räckte med gryning. Behöver jag säga att jag och Helge var av en annan åsikt?!

Micke och Mette går i mål!

Under helgen har det tränats rallylydnad, viltspår och agility, tävlats i den prestigefyllda kennelkampen och tävlats individuellt i stor och småhundsklass. Sånghäftet var välfyllt och även matförrådet. Det gick inte en minut som jag kände mig hungrig. Det var så mycket mumsa att hungern aldrig hann infinna sig!

Jag och Mia chillar vid brasan


Micke grillar en av alla rätter som ingick i lördagens brakmiddag

I veckan har jag hunnit med två lydnadspass med Fille och Åke och vi ska ut i kväll igen. Åke gick fantastiskt bra i FF i förrgår och det känns som att vi börjar hitta flytet igen. Fille är som vanligt gasad och träningsvillig. Det är dags att lära Fille lite positioner...

I kväll ska jag även åka en stund till kyrkogården och tända ett ljus för min kamrat Ken som inte finns kvar här längre. Det är fridfullt på kyrkogården och jag tycker det är så vackert på kvällen när det mörknat och man ser ljus tända här och där. Jag brukar åka till honom då och då nån gång i månaden sådär. Det är 14 år sedan jag träffade honom sist och ändå kan jag fortfarande höra hans röst och se honom framför mig. Kanske att vi möts igen, man vet aldrig...
Efter seansen jag AL och Malle var på så tror jag att allt är möjligt. Och jag kan säga att jag inte trodde ett dugg innan jag var på den, men jag är iaf överbevisad. Det må vara konstigt men jag kan ine se  någon annan förklaring..


Idag har jag varit och handlat mat. Massor av mat.
Delikata rätter såsom;
Ärtsoppa på tub, ravioli i köttsås, blodpudding, köttsoppa på burk, nudlar, färdighackad sallad, frukt och kräftor. Bara enkel mat som tom jag ids laga till. Mitt problem med maten är att jag är så rackarns lat i komb med att det är supertrist att laga mat och käka själv, så nu kanske det finns annan mat på bordet än mina traditionella nutrlettar alt sillmackor.

Handlat ny förhoppningsvis god sås... Kan ätas varm, kall eller användas i matlagning...

Jag har roat mig med att kolla runt på elpriser, både för firmans och min egen del idag. Usch vad lite roligt jag tycker det är, krångligt då vissa skriver pris utan moms, andra med, vissa med cert och vissa utan etc.. Jag har sparat några bolag till morgondagen och ska ta beslut då. Just nu har jag rörlig el och det har varit fördelaktigt ett bra tag nu. Dock så är det en rutten årstid att binda elavtal på nu, men  men...

Jag har varit till min sjkgymn Anders x antal ggr för behandling av min Tinnitus och kanske kanske att jag kan märka en förbättring.
Jag tänker iaf inte ge upp innan jag provat ALLT vad han kan erbjuda. Hittills så har jag fått mördarmassage som inte är skönt någonstans utan snarare tortyr, brytning och knäckning av av hvd och nacke samt microvågor.
Jag har kvar fyra inbokade tider och hoppas såklart på ett smärre mirakel. Jag är så less på surret i örat så det är inte klokt. Helst när det surrar så mkt så jag inte hör vad folk säger och så...

Jag hade några olika huvudbonader på kennellägret, menst attraktiva var de blåa truckerkepsarna. Sjäv kanske jag inte håller med, jag tror min vanliga luva vinner tävlingen både mot Oves trucker, Ullis playboymössa och Mickes arrak eller...?





Blå Tireco, grå arrak, svart egen eller rosa plymate -jaa det var frågan..?!



Min blåa resväska, kanske dags att införskaffa en bag?!
Well well!
S

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!