Jag är bortskämd ibland -And I LÖÖÖÖÖV IT !!!

..När jag kom hem från min sista arbetsdag innan semestern hade jag fått ett fint paket av Magnus. Jag älskar överraskningar och då menar jag av den trevliga sorten.
I paketet var en jättefin klänning från Desigual och så här ser den ut... Taa Daaa

Jag får hålla in magen litegrann, men tanken är ju att den ska minska.. Det är bara sååååååå svårt att hålla sig till konceptet när jag är ledig. Arbetsdagar, nemas problemas. Ledig -svinsvårt!!!

När jag for hem från jobbet samma dag som presenten från Magnus var jag och hämtade ett paket jag beställt med en t-shirt av samma märke.. Så jag fick två fina presenter samma dag!

Idag har det varit supertoppen bra väder. Jag har varit ute sen morgonen och flitens lampa har lyst. Jag har rensat i buskar, gaahh vad jag hatar brännässlor och hundkex. Rensat grillplatsen från ogräs, klippt av grenar från äppelträdet (vet inte om det är nu det ska göras, men jag chansar lite), fyllt poolen, målat brädor, planterat växter, fixat sopor till soptippen, handlat mat, oljat in bron, latat mig och lyssnat på sommarprataren, tvättat.. Jag känner mig som superwoman idag!

Nu håller vi på förbereder lite mat (mest Magnus) och packar lite, imorgon åker vi till paradiset Lappkärringudden!
Jag ska lata mig, lata mig och lata mig. Det innebär i praktiken; läsa, äta, sova, virka, fiska...
Fredagkväll är vi bortbjudna och ska ta båten dit, känns lite kul även om jag alltid helst är hemma. Nu hoppas jag bara på fint väder så jag kan skriva bada i mitt latarprogram också, badar gör jag alltid men nu menar jag i annat än hygiensyfte.

Well well!
S

Festligheter

Annis & Björn har haft sin sommarfest, Malin var "hemma" som krydda på moset! Det var en väldigt trevlig tillställning med mycket sång, mat och skratt. Tyvärr alldeles för mycket efterrätt för min del. Jag kunde inte hejda mig, det gick inte. Maten var inga problem. Inte efterrätt nr 1 heller som var pannacotta, efterrätt nr2 var chokladfontän, alldeles för svårt för mig, men det var efterrätt nr 3 som tog knäcken på mig. Drinkmilkshake med Bailys, glass & oreoskakor i. Det var droppen, jag fick ont i magen. Men jag kunde inte hejda mig!

Sandra, Malin  & Annis i klänningar från Desigual
Här poserar vi i varsin Desigualklänning. Vi har flera gemensamma intressen..

Malin har gjort en fantastisk viktresa och är nästan helt i mål, grymt inspirerande! Bara en sån sak att nån som fungerar på ungefär samma sätt som mig går i mål, att det går att gå i mål, att det är möjligt!!! Det  har Malin bevisat för mig, det betyder att även jag kan!!


Jag har klippt mig, jag har lugg igen och då har jag faktiskt en frisyr, det är så det känns!


Annis & Björn har finaste dammen med vattenfall, rökmaskin, fiskrör mmm gaaahhh så fint det är, tyvärr är det ju skugga på bilden och den gör sig bättre i solsken..
Well well!
S

Vikt & mått

Jag har ökat nästan fyra kilo i vikt, jag har inte mätt mig.
Det är över med det nu, fast det är semester!!
Nå hur kunde det bli så då???


Ursäkternas mästare slår till, men sanningen är den att jag har inte orkat bry mig om mig själv på det viset. Jag har inte fallit tillbaka helt i gamla spår men;
*Portionerna har ökat
*Jag har slarvat med frukost
*Jag har slarvat med lunch
Det är så det har varit och då går jag upp i vikt.
Jag har däremot;
*Skött min motion
*Inte känt att det inte är någon idé
*Inte gett upp
Igår kväll bestämde jag mig för att nu JÄVLAR är det färdigdaltat för HELVETE, nu tar du KOMMANDOT!!!
Jo det låter illa, men jag måste låta så åt mig själv ibland för att jag ska förstå. Det går inte att mesa med mig, då tar jag (min sabotör) överhand. Så nu var det ett allvarssnack Sandra till Sandras sabotör.

Min plan för semestern är att se till att det finns god lyxig mat hemma som jag mår bra av, som jag vill äta egentligen. Det är gott att äta bra mat, men det är också lätt att falla i gamla dåliga vanor. Planering är A o O. Min plan var att nå ett visst viktmål 31/7. Eftersom jag ökat i vikt så är mitt mål att komma tillbaka dit jag var i vikt och att inte öka i vikt. Det är inte aktuellt att öka i vikt Sandra!

Så nu ska jag hoppa i mina snajsiga motionskläder och ta en tur med Bungystavarna.

Well well!
S


Första semesterdagen...

...Och jag vaknar pigg som en mört och tittar på klockans siffror i taket 05:32. Jag tänker att jag ska nog sova en stund till, men icke!
Varje år brukar jag drabbas av en mer eller mindre semesterångest. Den går ut på att vara så stressad som möjligt för allt jag ska hinna göra på semstern istället för att njuta av den. Stört, jo jag vet.
Nu på senare år har jag lärt mig att identifiera den och kan således göra något åt den.

Sedan jag skrev sist har det hänt en del både trevliga och inte så trevliga händelser i mitt liv.
Jag har vakat över min far och även begravt honom. Det har varit en väldigt jobbig tid för mig, jag har haft fullt upp med att se till att huvudet är upp och fötterna ner. Det har ibland känts som att det varit på väg i motsatt riktning.


Här styr pappa sin båt Baljana när vi är i Turkiet och seglar.


Well well!
S

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!