Superförkyld

Japp det är vad jag är. Jag kan inte minnas att jag någonsin snytit mig i samma utsträckning som de senaste två dagarna, jag har skavsår på näsan..

Igår kom Hampus 8 år till mig, vi såg melodifestivalen och mös. Trevligt med lite sällskap nu när Mange är i Sthlm.

Undulaterna har flyttat in i matrummet där det är morgonsol. Jag ska komma ihåg att hänga över dem nästa gång jag vill ha sovmorgon för det kvittrar som galningar när de anser att det är morgon. Både jag och Hampus gjorde vårt bästa för att somna om men det var helt omöjligt. Cliff gastar till SueEllen och Pamela och de är inte sena att svara. Gulligast är han när han skäller som hundarna.

Gossen, Linda och barnen kom och grillade med oss i det fina vädret.
Jag har fått mer feber och är helt slut nu.
Gulligaste Sara o Daniel kom hit med pelarbordet jag köpt, hemleverans uppskattas massor, extra snällt när det inte ens var dem jag köpt bordet av.


Leona med en liten chokladmustach


Elliot också med spår av choklad





Hampus tittar fram


Klas och Linda kockar medan vantarna torkar

En härlig dag i solen, men nu är jag slut som artist!

Well well!
S

Lördag med melodikryss..

Nu sitter vi och kryssar i köket, det går riktigt bra.  Vi är i halvlek och än så länge har vi lyckats fylla i allt.  Det är bästa starten på helgen. Mange lagade plättar till frukost, jag lyxade till det med yoghurt och två rostade mackor...
Solen skiner och det blåser lite väl mycket.

Direkt efter krysset ska jag fara iväg till världens bästa stället Arken Zoo, och jobba med Madde som redan är på plats.

Jag har länge tittat efter en ny köksklocka men inte hittat någon jag vill ha som varit i min prisklass, men häromdagen var jag in på Veckans Allehanda och fyndade en klocka precis i min smak. Priset var flera ggr bättre än förväntat. 25 riksdaler!


Well well!
S

Så härligt är det inte med vårväder?!

Å hur härligt är det inte att jag har tvättat all tvätt, bytt rent åt undulaterna, delvattenbytt åt fiskarna??
Svaret är -helt underbart!

Fågeln i förra inlägget är en sidensvans, det visar på mitt stora ornitologiska intresse.. Dvs att jag kan ingenting om vilda fåglar. Jag tycker ändå det är kul att mata och iakttaga dem, det kanske gills...


Well well!
S

Lite vårkänslor..


Vad heter den här fågeln som besöker oss varje vinter. Kan det vara en nötskrika?

Jag är i ett inredningsil, än har det inet hänt annat än att jag smider planer inom mig. Förra veckan när jag var på Lugn och ro och låg i floatingtanken så kom det till mig. Det som kom var hur jag ska inreda vår bro. (Den som ännu inte består av något annat än ett golv, men till sommaren kommer resten. Så nu är jag på blocket och kollar hela tiden...

Nu dags för dusch, inte lukta usch!
Well well
S

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!