Så var det söndag andra advent...

Så tiden går fort.. Jag vet att jag tjatar men det är helt otroligt vad timmar, dagar och veckor bara susar förbi!

i fredags skulle vi klä granen (jo jag vet att jag sagt att det inte blir någon gran i år, men man kan väl alltid få ändra sig?!), jag skulle bara ta det lugnt på soffan en stund innan. Simsalabim så hade jag somnat vid åttatiden och vaknade då M sa att vi skulle gå till sängen och då var det mitt i natten. Kul fredagkväll!
Jag blir så sur för att jag aldrig orkar vara vaken på fredagar, det känns som att jag alltid missar lite av helgen.

Vi hade en riktig mysdag igår. Jag vaknade sju på morgonen och prylade på lite innan Mange vaknade lagomt till Melodikrysset. Vi kryssade och åt skink och laxmackor.
Jag var ute med hundarna och rotade fram ett fågelbord från Bodan. Det snöade så jag gjorde mig redo för skottning, men det var så lite snö så det behövdes inte skottas, ibland har man tur.


Sen tog vi bussen till stan. Mange bedyrade att det gick en buss i timman hem ända fram till 18. Det var inte riktigt sant, när vi läste tabellen på väg till stan så såg vi att sista bussen hem skulle gå om 20minuter.
Well, iaf var vi och kollade jackor åt Magnus och han hittade en till ok pris och slog till.  Själv shoppade jag ingenting.
Vi gick på trevliga Hanssons Café och drack glögg och åt lussebullar. Kezi och hans kusin gjorde oss sällskap -trevligt!
Sen var det en tur på Coop innan vi tog Taxi hem.
Mysdag på stan...

Jag köpte ett nytt sällskapsspel för ett tag sen som vi invigde igår, "Allsång på Skansen" heter det. Det började bra, jag klassade ut Mange i två raka, sen var segerns sötma över. Jag fick två raka förluster och då stod det lika så vi tog några utslagsfrågor och där var jag rökt.
Jag vet inte riktigt vem av våra vänner vi ska spela detta roliga spel med, då det är lite av ett specialintresse med musik både för mig och M och det är inte riktigt så med våra vänner....

M bjöd på drink med yogurt, mörk rom, kardemumma och rivet apelsinskal. Ärligt så smakade den sådär..

Imorse klockan sju vaknade jag av ett konstigt ljud, och konstigt var det allt. Jag klev upp för att se vad som lät och det var ljuskronan i matrummet som ramlat rakt ner över bordet och ljushållarna i kronan var i tusen bitar och så även de jättefina ljushållarna jag fick av Sara för några år sedan. Pissigt uppvaknande. Bättre blev det inte när jag kollade termometern och det är -19.
Det får bli en dag inomhus, och vi som hade tänkt bege oss ut i skogen idag. Men nu kan det bara bli bättre!

Well well!
S

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!