Så var det imorgon igen...

Jag brukar tjata om att veckorna, dagarna och åren går så snabbt, men snabbast går ändå natten. Jag hinner bara lägga ner huvudet på kudden så ringer klockan. Jag skulle önska att jag var skapt så jag behövde mindre sömn eller varför inte några fler timmar på dygnet som bara innehöll fritid?

Gårdkvällen ägnades till städning. Magnus städade datarummet/gästrummet/sommarstugan, kärt barn har många namn.. Medan jag tvättade och plockade småplock här och där.

Min önskan om att bli akvarienörd går det sämre än sådär med. Min fina Scalarehane bara tvärdog helt plötsligt, han var lite kinkig på äta i nån dag men såg ändå pigg och fin ut, så helt plöstligt låg han död. Judaskompisen malen åt på honom när jag såg det tragiska.
Samtidigt dog en mindre Scalare, jag begriper inte varför.
Kollade alla värden och det finns ingenting som inte är som det ska. Har jag bara otur eller är det nåt som jag inte kan lista ut som är fel?
Rolle på Akvariekällaren ska få ett besök av mig snarast, jag måste fylla på med nya Scalarer även fast jag helst haft mina kvar, men vad göra när de helt plöstligt dog.

I lördags var mina älsklingsbarn här medan Klas och Linda förlustade sig på Ikea. Efersom vi redan har översvämning i alla köksskåp beställde jag nya gigantiska tekoppar med dem. Jättefina, det är bara ett problem. De står på diskbänken eftersom de är hemlösa. Måste packa undan något annat så de får plats. Porslinssamling är något som tydligen är ett kraftigt släktdrag, iaf lider jag min mor och min bror av det.

När barnen åkt hem for vi till AL för härlig SPAkväll, det var bara ett fel. Tiden gick alldeles för fort och jag tyckte vi hann ingenting så var kvällen slut.

AL's SPA går inte av för hackor...

Vi bubblade, bastade, gjorde ansiktsmask och kroppsmask och hade det allmänt mysigt. Tänk att vi klämt ner oss sex personer i bubblet, iofs tre av dem är riktiga smalisar men ändå bra gjort...

Well well!
S


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!