Listan kan göras lång & längre

Listan på allt jag har att göra är lång och kan bli mycket längre..

Ibland har jag svårt att rikta min energi, ibland blir det så felriktad att hela jag landar i soffan fast jag har miljarrrders andra grejor att göra.

Igår var jag hemma från jobbet vid halv sju och sen städade vi resten av kvällen. Grymt vad tillfredsställande det är!
Gjorde även delvattenbyte i akvariet, något som jag varit slarvig med i sommar. Av någon anledning sinar alltid mitt akvarieintresse under sommaren och återuppstår på hösten.
Jag har beställt lite nya fiskar som jag tror kommer på torsdag. Ska bli kul med lite nya rackare i karet.
AL har ansat sina växter och donerat till mig, så nu gäller det att ta sig för att plantera dem också, just nu flyter de omkring vind för våg...

Åkes öra vill inte bli bra, ikväll ska vi tappa det igen och jag har satt honom på kortison. Det ska enligt rådgivningen hjälpa. Det hade varit skönt att få ordning på örat innan jag åker. Mange är inte så sugen på att linda örat. Han tycker det är superäckligt med allt som är blod, sprutor, förlossningar...

Ikväll har jag tänkt fästa de 60 blommorna jag virkat till min sjal. Typiskt trista baksidan av att virka roliga grejor är att fästa trådar. Inte bara för att det är trist utan även för att jag är helt kass på det.
Min nya virkregel som infunnit sig efter jag virkat dessa blommor är att man får inte virka vidare innan man fäst det man gjort och genast är det mindre jobbigt. Det är liksom enklare att fästa en grej i sänder och inte spara allt till innan monteringen.

Pulver till frukost och lunch, LCHF till middag funkar fint på veckorna men det blir lite si och så om helgerna. Men än så länge så går det neråt om än i SAKTA sakta mak.

Nu dags för dusch, inte lukta usch!

Well well!
S

I byn där jag bor...

...Trivs jag ypperligt. Det är lugnt och stilla på vår gata och vi är näst yngst.
Igår kväll satt jag ute en stund i mörkret då grannens tonårspojk med kompisar kom hemcyklande i mörkret efter en fisketur. Det är iaf vad jag antar då alla höll i varsitt fiskespö. De gjorde eld och satt runt eldstaden och berättade rövarhistorier och det var tätt mellan skratten.
Så himla härligt med ett grabbgäng som sitter hemma på gården och eldar istället för att vara ute och slarva. Vad jag har hört så har det varit lite stökigt bland ungdomarna i byn även om jag som vanligt inte märkt någonting alls.

Imorse när jag for på jobbet så var Mange som bäst i färd med att baka "mumsigt LCHF bröd" som fuskades till med torkade frukter. När jag kom hem från jobbet provsmakade jag och det var däjjligt.

Åke kämpar på med sitt öra och sin strut, det har blivit något bätte men långt ifrån bra, det är tömt fyra ggr men verkar fylla på. Envist blodkärl som står och sipprar.

Igår grillade vi lammfilé med en chevrésås till, men hur gott var inte det?! Ikväll ska vi njuta av både resterna och lyxen i att slippa laga mat.

Om någon missat det så åker jag till MARMARIS OCH SEGLAR en vecka med start på fredag, men gissa om det ska bli skönt..


Det här är Baljana, pappas båt som ligger i Marmaris året om.
Bilderna är äkta stulen vara av någon på nätet.


Tills dess hade jag tänkt virka färdigt sjalen som var tänkt att bli färdig till Tomas och Lindas bröllop som gick av stapeln i juli.

Well well!
S


Stackars Åke

Stackars Åke har fått blodöra :(
Torsdagkväll tyckte jag att hans öra var lite varmt och när vi vaknade på fredagsmorgonen var det alldeles blodfyllt.
Jag fick hjälp av Nina att dra ur blodet som var i örat och det är jag väldigt tacksam för, jag kan erkänna att jag hade kunnat tappa vilken hund som helst med inte min skatt Åke.
Nu är tratten på och örat lindat.
Och jag som tänkt träna lydnad imorgon innan kursen jag ska hålla...


Well well!
S

Virkad babyfilt levererad och klar!

Filten till Tomas och Lindas baby Wilmer är nu färdig & har levererats.
Vi var dit igår kväll och mös i den höstiga kvällen med massor gott fika, mysigt med mörker och tända ljus..

Filten är virkad i vanliga mormorsrutor med Mark o Kattens Carolina magic

Well well!
S

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!