Olala laaa

Arbete ger hälsa och välstånd, som tur är har jag världens roligaste jobb eftersom sommarens semester var rekordkort.

Sent på fredagkväll åkte vi till stugan. Jag har latat mig, virkat, lyssnat på radio, solat, ätit god mat, badat, druckit kaffe o vin och löst korsord.

Avkopplande och skönt!

Nu är semestern ytterligare ett minne i samlingen.
Och nu är jag tillbaka i verkligheten igen.
Jag o AnnaLena har startat ett till företag och stressigt är förnamnet då det är miljarrrders saker att göra och få att klaffa. Det är kul också, tom jättekul!
Imorse ringde kl en stund före sex för att jag skulle hinna med lite motion innan jobbet.

Här står jag och ser lidande ut med flera kg grus i ögonen. Fotot i bakgrunden föreställer min fina pappa. Ingen missar vad klockan är väl?!?

Morgonstund hafver guld i mund. Det var 18grader varmt och superhärligt att bara vara iklädd shorts o linne i arla morgonstund.
Efter en god grillad lax till middag gav jag mig ut på en tur till.

Det här är inte vackraste delen av Boden men ett ställe där jag tjuvrökt en hel del när jag var fjortis o det ser precis likadant ut nu 25 år senare.


Efter 1,18h slutade promenaden i förnedring. Då hade jag fått frodiga blåsor under sex av mina gulliga tår. Jsg tjurade en km men sen vek jag ner mig och ringde efter Magnus sim kom farandes i Klara färdiga kör och hämtade mig.


Nu sitter jag i soffan efter att ha kvällsfikat hamburgerkött, gurka och proteindrink. Sent ska syndaren vakna. Jag vägde mig i morse o halleluja vad jag har talang för att snabbt öka i vikt.

Över och ut!



Sommaren kom till slut...

...och jag har tagit årets fö
rsta dopp idag. Vi cyklade till badplatsen här i byn. Attans så mkt folk det var på det som annars inte så välbesökta badet. Efter en stund förstod jag att det var turister på besök. O-ringen pågår och det är visst typ 10 000 besökare i vår lilla kommun. Eftersom jag har semester den här veckan har jag inte märkt av effekten av dem då jag njutit non-stop i mitt hem.
Vi har grejat på som tusan med att färdigställa påbörjade projekt hemmavid.
Egentligen hade jag velat gå på konsert ikväll då två favoriter Stefan Sundström och Bo Kaspers Orkester båda spelat ikväll, men istället prioterade vi att jobba hemma med en badpaus så kanske vi får tid att åka till stugan imorgon em.
Fast jag älskar våra ljusa nätter är det ändå mysigt att det mörknar och man får tända ljus igen



Kost och motion är främmande begrepp. Ack så enkelt det är att återgå till dåliga vanor. På måndag börjar jag jobba och ska ta nya krafttag för att återgå till goda vanor igen.

Fredagkväll...

Nu sitter jag i sparkdräkten, virkar o kollar reprisen av Allsång på skansen.



Mannen i huset är och lyssnar på rockband. Jag tror att han förvirrat sig iväg på krogen eftersom kl är 02.40.
Jag har haft en mysig hemmakväll med en tillfälligt hemvändande kompis. Vi har pratat, pratat och pratat. Det tar en stund att uppdatera sig då vi inte träffats sen i våras.
Goda vänner kan man inte få för många av!

En veckas semester!

Det är sjukt mkt som ska hinnas med. Solen har inte lust att visa sig så jag sitter i garaget o målar fönster som ska vara på vår broveranda..






Annars har jag halkat ur spår, inte helt men långt ifrån optimalt..
Stukat foten tack vare en cykelkrasch förra helgen, tror jag snart kan börja motionera igen..

Well well!
S

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!