Fjortislivet tar paus...

AL kallar mig så kärleksfullt för fjortisen... Det kan hända att mitt liv tagit sig lite fjortisaktiga proportioner senaste månaderna. Nu är det paus! (Bäst att inte lova för mkt).

Igår var jag och min darling LillUlle och hämtade de grejor som jag inte skulle lämna till Johan i sommarstugan. Det var i sig inte så mkt saker, men tillräckligt för att fylla min bil.
Kvällen ägnade jag till att packa upp grejorna och sätta dem på rätt plats istället för att bara ställa in dem i en skrubb som naturligtvis fjortisSandra hade gjort...

Min fantastiska Ford Escort RDS -96, ja ni hör ju på namnet vilket vrålåk det är, har hittat på ännu en grej. Nu funkar fläkten, däremot så hackar den och juckar och nyper och suckar. Det är nästan så jag blir lite orolig över att måsta göra ett nytt bilinköp. till min stora glädje funkar tomgången så hoppet om att passera igenom besiktningen imorgon lever ännu.

Jag har flera kompisar som är ungkarlar, men vad är jag då? Ungkvinna låter lite märkligt, finns det en kvinnlig motsvarighet till unkarl?
Min ungkvinnokost har iallafall utvecklats från nästan uteslutande Nutrilett till sillmackor, böcklingpastejmackor och inte minst kaviarmackor. Ibland även med ägg till.
I söndags överträffade jag mig själv och lagade riktig mat. Dvs jag värmde köttfärssås från frysen som Johan lagat nån gång och till det kokade jag pasta. Portionsberäkningen var inte den bästa så även mamma och Johan som var här och hängde fick sig en måltid.

Jag har tränat lite lydnad med både Filip och Åke. De tycker det är lajbans, jag har dock långt ifrån rätta glöden. Det är alltid segt att gå tillbaka i träningen och träna grunder. Som man bäddar får man ligga har jag hört.

Nu är det musik och städning som gäller. Jag har bränt en härlig skiva med mest Europe, Skidrow och Steelheart. Kan det bli bättre??
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!